2015. június 18., csütörtök

Infó part huszonháromezer

Úristen, több az infós bejegyzés, mint a fejezetek száma, hihetetlen, de gáz, jó ég.
VISZONT, hála az égnek, végre vége van az iskolának, így hatszázszor több időt tudok majd fordítani a részek megírására.
A következő fejezet fele már készen van,  pár napon belül hozni fogom, esküszöm, és ne haragudjatok rám, amiért folyamatosan megváratlak titeket.
DE, nem csak ennyi információval szolgálok nektek.
▪  Mint látjátok, megváltoztattam a nevem Destiny S.-ről Dorothy Beau-ra. Ennek az az oka, hogy borzalmas sablon nevem volt, ami, bevallom őszintén nem is saját kútfőből származott, és nem éreztem sajátnak. Szóval mostantól Dorothy Beau!
▪A részeket mostantól egyedül írom, nem akarom megmagyarázni, a lényeg, hogy én írok majd, de lesz egy jobb kezem is
▪   Lesz még egy nehéz időszak, jövőhét hétfőtől két héten át gyakorlaton leszek, sajnos kötelező, lehet, hogy akkor is csúszni fogok
▪ A történettel kapcsolatban szeretném veletek közölni, hogy próbálom a lehető legizgalmasabbra megformálni mind a karaktereket, mind a történéseket, nagyon sok ötletem van, kérlek maradjatok velem és csatlakozzon az, aki még nem tette meg, ígérem, nem fogtok csalódni. Megpróbálom nem túlságosan elnyújtani, de nem is fogom elsietni a bizonyos szerelmi szálat, ebben biztosak lehettek. Sok fordulat lesz, olyanok, amikre egyáltalán nem fogtok számítani, ezt garantálhatom.
▪  És utolsó pontként: A következő rész lesz az utolső rész Brittany Ellis szemszögéből, magyarán az egyik főszereplőnk lealacsonyodik mellékszereplőre. Esetleg, ha ennek a történetnek vége, az ő történetét is megírom
Köszönöm, ha elolvastad, remélem/reméljük minél többen leszünk az idő elteltével, puszi!

Dorothy Beau 

és
Jade Wander

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése